Kangaspinot_kapea

Irtotuotteet ja -materiaalit


KÄYTTÖKELPOISET KODINTEKSTIILIT

Myymme Sarkapajalla edullisella kilohinnalla erilaisia kodintekstiilejä, kuten verhoja, liinoja, lakanoita ja pyyhkeitä. Tule tarkistamaan valikoimamme paikan päälle!

MateriaalejaERIKOISVAATTEET

Sarkapajalla on saatavilla myös eri vuosikymmenten vaatehelmiä - vaikka perusvaatteiden välittämisestä olemmekin luopuneet. Välitämme vintage-vaatteita myös jälleenmyyntiin.

MateriaalejaMATERIAALIT

• Perusmateriaalit

Tekstiilikierrättäjien perusmateriaaleja ovat sellaiset yleiset, arkiset tekstiilituotteet tai tuotteiden osat, joita ei voida käyttää enää sellaisenaan pikkuvikojen, kuten hajonneiden vetoketjujen, reikien, pikkutahrojen tai haalistumien, vuoksi. Näitä materiaaleja myydään edullisilla kilohinnoilla ja hinnoittelukategoriat on rajattu mahdollisimman yksinkertaisiksi. Ohesta löytyy kuvia yleisimmistä perusmateriaaleista ja niistä syistä, miksi materiaaleista koostuvat tuotteet on siirretty tuotekäytöstä materiaalimyyntiin.


FARKKUKANKAAT (puuvilla ja puuvillasekoite)

Materiaaleja

MateriaalejaOHUET KANKAAT (puuvilla ja puuvillasekoite)

Materiaaleja

MateriaalejaTRIKOO- JA COLLEGE (puuvilla, polyesteri ja sekoitteet)

Materiaaleja

Materiaaleja

MateriaalejaFLEECE (puuvilla, polyesteri ja sekoitteet)

Materiaaleja

MateriaalejaPAKSUT NEULEET (puuvilla, villa, tekokuitu ja sekoitteet)

Materiaaleja

MateriaalejaNAHKA, MOKKA JA TURKIS

Materiaaleja

Materiaaleja

Materiaaleja


• Erikoismateriaalit

Erikoismateriaaleiksi kutsutaan erityisen hienoja tai laadukkaita tekstiilimateriaaleja, joita löytyy Tekstiilikierrättäjien materiaalivarastosta tavanomaisesti perusmateriaaleja vähemmän. Tällaisia ovat esimerkiksi hienot pitsit ja käsintehdyt vintage-materiaalit. Myös erilaiset langat ja tekstiilituotteiden kovat komponentit, kuten napit, vetoketjut ja soljet, lukeutuvat Tekstiilikierrättäjien erikoismateriaaleihin. Erikoismateriaaleilla on useita eri hintakategorioita. Tekstiilisten materiaalien kohdalla hinnoittelu on kilo- ja kovien komponenttien kohdalla kappaleperusteista.PITSIT

MateriaalejaLANGAT

Materiaaleja

MateriaalejaTEKSTIILITUOTTEIDEN KOVAT KOMPONENTIT (esim. napit ja vetoketjut)

Napit

Materiaaleja