Palveluita

MATERIAALIPAKETIT


Tekstiilikierrättäjät ry välittää kahdenlaisia materiaalipaketteja: tilauspaketteja ja tekemispaketteja. Tilauspaketit kootaan asiakkaan tilauksen mukaan, hänen erityistarpeidensa mukaisesti. Tekemispaketit ovat sen sijaan valmiiksi erilaisille kohderyhmille kehitettyjä materiaalipaketteja, kuten lasten käsityöpaketteja, joissa on mukana tiettyyn tuotteeseen tarvittavat materiaalit ja ohjeet.


Tilauspaketit

Tilauspaketit voivat koostua mistä vain asiakkaan tarvitsemista materiaaleista, esimerkiksi tietyn värisistä farkuista tai matonkudemateriaaleista, napeista ja langoista tai askarteluun sopivista sukista ja kintaista.

Pakettien sisältämät materiaalit hinnoitellaan samoin, kuin irtomyynnissä olevat: tekstiilimateriaalit kiloperustaisesti ja kovat komponentit kappaleperustaisesti. Myös hintakategoriat ovat samat, mutta mahdolliset pakkaus- ja toimituskulut lisätään hintaan.

Tilauspakettien toimitusaika sovitaan erikseen kunkin tilaajan kanssa. Koska Tekstiilikierrättjät ry:n toiminta perustuu vapaaehtoiseen talkootyöhön, kannattaa tilaus tehdä hyvissä ajoin ennen varsinaista materiaalin käyttöä. Materiaaleja voidaan lähettää asiakkaalle Postin tai Matkahuollon välityksellä, jos asiakas ei pääse hakemaan pakettiaan Sarkapajalta.

Tämän hetkinen työvoimakapasiteettimme riittää materiaalien tilauskohtaiseen lajitteluun. Muu materiaalien etukäteistyöstäminen, kuten pesu tai leikkuu, ei ole meille tällä hetkellä mahdollista.

Farkkumateriaalipaketti_kokonainen

Farkkumateriaalipaketti_lähiTekemispaketit

Tekemispaketit sisältävät materiaalit ja teko-ohjeen johonkin suhteellisen helposti tehtävään käsityötuotteeseen. Kukin pakettityyppi on hinnoiteltu erikseen sen mukaan, kuinka paljon etukäteisvalmisteluja paketin tekeminen on vaatinut Tekstiilikierrättäjiltä, ja kuinka paljon materiaaleja tai osia paketti sisältää. Paketit ovat oivallisia lahjoja esimerkiksi lapsiperheisiin!

Olemme kehittäneet useita erilaisia tekemispakettikonsepteja: sydän-, keppihevos-, sukkahirviö-, lemmikkipeti- ja piparukkopaketit. Jos Sinulla on mielessäsi jokin erityinen askartelutuote, joka sopisi mielestäsi hyvin tekemispaketin lähtökohdaksi, voimme kehittää uusia pakettimalleja myös yhteistyössä.

Tällä hetkellä meillä on varastossa keppihevospaketteja ja sydänpaketteja, joita voimme toimittaa Sinulle suhteellisen lyhyellä varoitusajalla.


Keppihevospaketti, 5-6 €/kpl

Paketissa on materiaalit ja ohjeet keppihevosen askarteluun. Halutessasi voit askarrella hevoselle myös suitset ja ohjat tai muita lisävarusteita omista hukkatekstiileistäsi.  


TähtisilmäSydänpaketti, 3 €/kpl

Paketista löydät materiaalit ja ohjeistuksen tekstiilisydämen askarteluun. Sydäntä voit käyttää koristeena ovessa, ikkunassa, joulukuusessa tai esimerkiksi neulatyynynä.

Sydänpaketti

Valmiit sydämet