Palveluita

TYÖPAJAT JA KURSSIT


Tekstiilikierrättäjät ry järjestää erilaisia työpajoja ja kursseja, joissa hyödynnetään poistotekstiilejä. Työpajoja ja kursseja järjestetään tilanteen ja tarpeen mukaan sekä omassa toimipisteessämme että asiakkaidemme tiloissa.

Kapsäkki-työpajamme ovat valmiita, helposti siirrettäviä kokonaisuuksia, joita voi tilata erilaisiin tapahtumiin. Nämä työpajat koostuvat helpohkoista askartelu- ja käsityötehtävistä.


Virkataan nappeja


Kapsäkki-työpajat

Tekstiilikierrättäjät ylläpitää Kapsäkki-työpajavarastoa, jonka sisältämät pajakokonaisuudet voidaan toteuttaa suhteellisen lyhyellä varoitusajalla lähes milloin ja missä vaan. Kukin Kapsäkki-työpaja sisältää ohjauksen, materiaalit ja työvälineet poistotekstiileistä tehtävien tuotteiden valmistukseen. Pajoista peritään tavanomaisesti pientä osallistujakohtaista materiaalimaksua.

Tyypillisesti Kapsäkki-työpajoja järjestetään erilaisissa tapahtumissa non-stop -tyyppisesti, eli niin, että osallistujat voivat tulla niihin ja lähteä silloin, kun heille sopii. Voit tilata tapahtumaasi joko jonkun valmiista työpajakokonaisuuksistamme, tai pidemmällä aikavarauksella voimme kehittää tapahtumaasi myös uuden työpaja-aiheen. Pajojen vaikeustasoa voidaan vaihdella eri asiakasryhmille soveltuvaksi. Olemme järjestäneet työpajoja esimerkiksi lapsille (koko perheen työpajat), muistisairaille vanhuksille sekä työporukoille.Tytöt työpajassaTällä hetkellä valmiita Kapsäkki-työpajakokonaisuuksia ovat seuraavat:

  • Keppihevostyöpaja
  • Sukkahirviötyöpaja
  • Sydäntyöpaja
  • T-paitakassityöpaja
  • Räsyamppelityöpaja
  • Huopapannulapputyöpaja


Kiinnostuitko työpajoistamme?

Kysy lisää ajankohtaisista tapahtumistamme tai tilaa Kapsäkki-työpajamme tapahtumaasi!